Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel De Verraders: 'Jij bent de Verrader!' (video)

Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel De Verraders: 'Jij bent de Verrader!' (video)

Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv.

Het was een zenuwslopende Ronde Tafel in de afgelopen aflevering van De Verraders, waarin sterspeler Frank Evenblij de Verraders een draai om de oren probeert te geven.

Lees verder onder de video.

Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel <em>De Verraders</em>: 'Jij bent de Verrader!' (video) SPOILER: afvaller halve finale De Verraders: 'Het is zo zwaar geweest' (video) Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv. Het was een zenuwslopende Ronde Tafel in de afgelopen aflevering van De Verraders, waarin sterspeler Frank Evenblij de Verraders een draai om de oren probeert te geven. Lees verder onder de video. BomDe Verraders krijgen het zwaar als Frank Evenblij onverwacht een bom dropt aan de ronde tafel. Samen met Babette van Veen heeft hij een theorie bedacht waarmee hij een Verrader kan ontmaskeren. Lukt het de Verraders om zichzelf hieruit te praten of is het einde verhaal voor hen? Bekijk het spannende fragment hierboven. Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video) Bekijk deze video » SPOILER: afvaller halve finale De Verraders: 'Het is zo zwaar geweest' (video) Bekijk deze video »
TV :
Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel De Verraders: 'Jij bent de Verrader!' (video)

Bom
De Verraders krijgen het zwaar als Frank Evenblij onverwacht een bom dropt aan de ronde tafel. Samen met Babette van Veen heeft hij een theorie bedacht waarmee hij een Verrader kan ontmaskeren. Lukt het de Verraders om zichzelf hieruit te praten of is het einde verhaal voor hen? Bekijk het spannende fragment hierboven.

Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV