Hadewych Minis in Beau over Gouden Palm-nominatie: 'De hoogste eer' (video)

Hadewych Minis in Beau over Gouden Palm-nominatie: 'De hoogste eer' (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv.

Hadewych Minis in <em>Beau</em> over Gouden Palm-nominatie: 'De hoogste eer' (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv. Het filmfestival in Cannes bestaat 75 jaar. Onder andere Hadewych Minis en René Mioch zijn te gast om te praten over de magie van het festival. 'Het is de hoogste eer als je film wordt genomineerd voor een Gouden Palm.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Eva Jinek over afbranding door Johan Derksen: 'Het is gewoon onwaar' (video) Bekijk deze video » Marc van Ranst in Beau over het apenpokkenvirus: 'We moeten waakzaam zijn' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Hadewych Minis in Beau over Gouden Palm-nominatie: 'De hoogste eer' (video)

Het filmfestival in Cannes bestaat 75 jaar. Onder andere Hadewych Minis en René Mioch zijn te gast om te praten over de magie van het festival. 'Het is de hoogste eer als je film wordt genomineerd voor een Gouden Palm.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hadewych Minis in Beau over Gouden Palm-nominatie: 'De hoogste eer' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV