De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video)

De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video)

Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv.

Alle Getrouwen zijn ervan overtuigd dat ze een Verrader hebben ontmaskerd. Er wordt bijna unaniem gestemd, maar hebben ze het ook bij het rechte eind of verbannen ze opnieuw een Getrouwe?

Lees verder onder de video

<em>De Verraders</em>: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video) Hieronder zie je een fragment van De Verraders van vrijdag 21 mei. Je kunt de hele aflevering van De Verraders terugkijken op Gids.tv. Alle Getrouwen zijn ervan overtuigd dat ze een Verrader hebben ontmaskerd. Er wordt bijna unaniem gestemd, maar hebben ze het ook bij het rechte eind of verbannen ze opnieuw een Getrouwe? Lees verder onder de video BomNadat Frank Evenblij een bom dropte tijdens de Ronde Tafelbespreking gaan alle blikken dezelfde kant op. Wordt er een Verrader verbannen? Bekijk het hierboven. Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Frank Evenblij dropt bom aan Ronde Tafel De Verraders: 'Jij bent de Verrader!' (video) Bekijk deze video » SPOILER: afvaller halve finale De Verraders: 'Het is zo zwaar geweest' (video) Bekijk deze video »
TV :
De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video)

Bom
Nadat Frank Evenblij een bom dropte tijdens de Ronde Tafelbespreking gaan alle blikken dezelfde kant op. Wordt er een Verrader verbannen? Bekijk het hierboven.

Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Verraders: bekijk de Ronde Tafelstemming van de halve finale (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV