Marc van Ranst in Beau over het apenpokkenvirus: 'We moeten waakzaam zijn' (video)

Marc van Ranst in Beau over het apenpokkenvirus: 'We moeten waakzaam zijn' (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv.

Het apenpokkenvirus is opgedoken in Nederland. Hoe erg is dat? Marc van Ranst gaf vrijdagavond antwoord in Beau.

Marc van Ranst in <em>Beau</em> over het <em>apenpokkenvirus</em>: 'We moeten waakzaam zijn' (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 20 mei terugkijken bij Gids.tv. Het apenpokkenvirus is opgedoken in Nederland. Hoe erg is dat? Marc van Ranst gaf vrijdagavond antwoord in Beau. WaakzaamHet apenpokkenvirus kwam tot nu toe nauwelijks voor buiten Afrika. Tot deze week, nu duiken er in Nederland en de rest van in Europa besmettingen op. Moeten we ons zorgen maken? Marc van Ranst legt het uit in de talkshow Beau. 'We moeten vooral waakzaam zijn. (...) Het is goed om de beelden te laten zien, dan kunnen mensen het virus herkennen.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc van Ranst in Beau over het apenpokkenvirus: 'We moeten waakzaam zijn' (video)

Waakzaam
Het apenpokkenvirus kwam tot nu toe nauwelijks voor buiten Afrika. Tot deze week, nu duiken er in Nederland en de rest van in Europa besmettingen op. Moeten we ons zorgen maken? Marc van Ranst legt het uit in de talkshow Beau. 'We moeten vooral waakzaam zijn. (...) Het is goed om de beelden te laten zien, dan kunnen mensen het virus herkennen.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV