Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen

Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen

Video: A2 loopt vol met <em>330 ton room</em> na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen Bij een zware botsing op de A2 bij Den Bosch is vannacht een bestuurder van een busje achterop een vrachtwagen gebotst. De 34-jarige bestuurder van het busje uit Eindhoven is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen was onderweg met 33 ton aan room, waardoor de weg volledig besmeurd raakte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dierenorganisaties willen handelsverbod op 'ongezonde' mopshonden Bekijk deze video » Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg Bekijk deze video » Hart van Nederland: In Nijmegen en omstreken is geen Vierdaagse-bed meer te krijgen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een zware botsing op de A2 bij Den Bosch is vannacht een bestuurder van een busje achterop een vrachtwagen gebotst. De 34-jarige bestuurder van het busje uit Eindhoven is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen was onderweg met 33 ton aan room, waardoor de weg volledig besmeurd raakte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV