VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast?

VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast?

Zaterdag 21 mei 2022 om 12:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI In de Wandelgangen</em>: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside. Voor de voormalig wielrenster breekt er een interessante tijd aan nu het wielrenseizoen is begonnen. Momenteel is de Giro gaande, en in juli begint natuurlijk de Tour de France. Gaan we Roxane vaker zien als tafelgast bij Vandaag Inside? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside. Voor de voormalig wielrenster breekt er een interessante tijd aan nu het wielrenseizoen is begonnen. Momenteel is de Giro gaande, en in juli begint natuurlijk de Tour de France. Gaan we Roxane vaker zien als tafelgast bij Vandaag Inside?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's