VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast?

VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI In de Wandelgangen</em>: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside. Voor de voormalig wielrenster breekt er een interessante tijd aan nu het wielrenseizoen is begonnen. Momenteel is de Giro gaande, en in juli begint natuurlijk de Tour de France. Gaan we Roxane vaker zien als tafelgast bij Vandaag Inside? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Roxane Knetemann maakt zich boos in Vandaag Inside: "Minister-president: ga het land regeren" Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Johan Derksen gebeld door Eva Jinek: "Ze had er vannacht niet van geslapen" Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over Mark van Bommel: 'Potentiële toptrainer' Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen is zijn opblaaspop verloren tijdens storm in Grolloo Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside. Voor de voormalig wielrenster breekt er een interessante tijd aan nu het wielrenseizoen is begonnen. Momenteel is de Giro gaande, en in juli begint natuurlijk de Tour de France. Gaan we Roxane vaker zien als tafelgast bij Vandaag Inside?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV