Video: Dode gevonden door brandweer na woningbrand in Nieuw-Buinen

Video: Dode gevonden door brandweer na woningbrand in Nieuw-Buinen

Zaterdag 21 mei 2022 om 14:17

Video: <em>Dode gevonden</em> door brandweer na woningbrand in <em>Nieuw-Buinen</em> In een woning in het Drentse dorp Nieuw-Buinen is na een brand in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand om het leven gekomen. Voorbijgangers hoorden een rookmelder piepen toen ze langs het huis liepen en toen ze rook zagen, waarschuwden ze de hulpdiensten. Eenmaal ter plaatse trof de brandweer een overleden persoon aan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Woning in Zuid-Limburgse Beek staat op instorten na hevig noodweer Bekijk deze video » Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in het Drentse dorp Nieuw-Buinen is na een brand in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand om het leven gekomen. Voorbijgangers hoorden een rookmelder piepen toen ze langs het huis liepen en toen ze rook zagen, waarschuwden ze de hulpdiensten. Eenmaal ter plaatse trof de brandweer een overleden persoon aan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's