Vanavond in Ik Vertrek: Zo gaat het nu met de avonturen van oud-deelnemers

Vanavond in Ik Vertrek: Zo gaat het nu met de avonturen van oud-deelnemers

Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week gaan we op bezoek bij enkele oude bekenden van het programma. Jaren geleden gingen ze het avontuur van hun leven aan, maar wat is er van ze geworden? Daar komen we vanavond achter.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik Vertrek</em>: Zo gaat het nu met de <em>avonturen</em> van <em>oud-deelnemers</em> Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week gaan we op bezoek bij enkele oude bekenden van het programma. Jaren geleden gingen ze het avontuur van hun leven aan, maar wat is er van ze geworden? Daar komen we vanavond achter. Tekst gaat verder onder de video. HeimweeIn 2012 trokken Yvonne en Valentijn van der Valk per fiets de wereld rond en uiteindelijk belandden ze in de Franse Alpen om een camping te pachten. Tien jaar later leiden ze een compleet ander leven en hebben ze zich op een nieuw 'projectje' gestort. Verder ook het avontuur van Ruud en Linda Moerman, het stel vertrok naar Zuid-Frankrijk, maar Linda had flinke heimwee en er zat niks anders op dan terug te keren naar Nederland. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk Bekijk deze video » Vanavond in Ik vertrek: Martijn en Sean beginnen gay-resort op Curaçao Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik Vertrek: Zo gaat het nu met de avonturen van oud-deelnemers

Heimwee
In 2012 trokken Yvonne en Valentijn van der Valk per fiets de wereld rond en uiteindelijk belandden ze in de Franse Alpen om een camping te pachten. Tien jaar later leiden ze een compleet ander leven en hebben ze zich op een nieuw 'projectje' gestort. Verder ook het avontuur van Ruud en Linda Moerman, het stel vertrok naar Zuid-Frankrijk, maar Linda had flinke heimwee en er zat niks anders op dan terug te keren naar Nederland.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV