Zien: Erica en Martien Meiland onthullen gesprekken over nieuw boek

Zien: Erica en Martien Meiland onthullen gesprekken over nieuw boek

De 25e editie van de Libelle Zomerweek is in volle gang. Ebru Umar gaat in gesprek met Erica en Martien Meiland tijdens het Libelle Nieuwscafé. In het gesprek onthult Erica dat ze momenteel met schrijver Jan Dijkgraaf aan het onderhandelen zijn over een nieuw boek.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Erica</em> en <em>Martien Meiland</em> onthullen gesprekken over <em>nieuw boek</em> De 25e editie van de Libelle Zomerweek is in volle gang. Ebru Umar gaat in gesprek met Erica en Martien Meiland tijdens het Libelle Nieuwscafé. In het gesprek onthult Erica dat ze momenteel met schrijver Jan Dijkgraaf aan het onderhandelen zijn over een nieuw boek. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw boekDe voorgaande boeken waren meer biografieën over het leven van Erica en Martien Meiland, het nieuwe boek zou gaan over het leven van de twee samen. "Dat is allemaal nog heel pril, maar ik denk dat het een leuk idee is", aldus Erica Meiland. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Bijstand gemist? Maxime ten huwelijk gevraagd door grote liefde Leroy Bekijk deze video » Chateau Bijstand: Martien en Erica vinden McDonald’s ‘schandalig’ duur Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nieuw boek
De voorgaande boeken waren meer biografieën over het leven van Erica en Martien Meiland, het nieuwe boek zou gaan over het leven van de twee samen. "Dat is allemaal nog heel pril, maar ik denk dat het een leuk idee is", aldus Erica Meiland.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Erica en Martien Meiland onthullen gesprekken over nieuw boek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV