Vanavond in Code van Coppens: Tooske en Bastiaan schrikken zich rot

Vanavond in Code van Coppens: Tooske en Bastiaan schrikken zich rot

Vanavond kun je op SBS 6 weer kijken naar een aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Vanavond nemen Tooske en Bastiaan Ragas het op tegen Airen Mylene en Taeke Taekema.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Code van Coppens</em>: <em>Tooske en Bastiaan</em> schrikken zich rot Vanavond kun je op SBS 6 weer kijken naar een aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Vanavond nemen Tooske en Bastiaan Ragas het op tegen Airen Mylene en Taeke Taekema. Tekst gaat verder onder de video. Welverdiende vakantieDe duo's gaan op een welverdiende vakantie. Staf en Mathias sturen hen naar de 13de verdieping van een luxehotel. Sympathiek zou je denken. Ware het niet dat er de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten gekomen is. Vooral Tooske en Bastiaan krijgen het zwaar te verduren. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen Bekijk deze video » Vanavond in Code van Coppens: Zussen van OG3NE opgesloten in mortuarium Bekijk deze video »

Welverdiende vakantie
De duo's gaan op een welverdiende vakantie. Staf en Mathias sturen hen naar de 13de verdieping van een luxehotel. Sympathiek zou je denken. Ware het niet dat er de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten gekomen is. Vooral Tooske en Bastiaan krijgen het zwaar te verduren.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's