Zaterdag in Het Roer Om: Frits en Denise verruilen Nederland voor de Portugese Algarve

Zaterdag in Het Roer Om: Frits en Denise verruilen Nederland voor de Portugese Algarve

In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van Frits en Denise. Het stel heeft besloten om Scherpenzeel te verruilen voor de Portugese Algarve. Ze hebben zes huisjes gekocht en die willen ze gaan verhuren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Het Roer Om</em>: Frits en Denise verruilen Nederland voor de <em>Portugese Algarve</em> In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van Frits en Denise. Het stel heeft besloten om Scherpenzeel te verruilen voor de Portugese Algarve. Ze hebben zes huisjes gekocht en die willen ze gaan verhuren. Tekst gaat verder onder de video. Tegenslag op tegenslagOgenschijnlijk is alles prima in orde, maar na de eerste fikse regenbui blijken meerdere daken lek te zijn. De schade is enorm, waardoor zelfs een van de zes huisjes volledig verbouwd moet worden. Deze onvoorziene kosten zorgen ervoor dat Frits en Denise direct na de verbouwing flink aan de bak moeten om alles terug te verdienen. Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tegenslag op tegenslag
Ogenschijnlijk is alles prima in orde, maar na de eerste fikse regenbui blijken meerdere daken lek te zijn. De schade is enorm, waardoor zelfs een van de zes huisjes volledig verbouwd moet worden. Deze onvoorziene kosten zorgen ervoor dat Frits en Denise direct na de verbouwing flink aan de bak moeten om alles terug te verdienen.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV