Samenvatting Nederland - Wit-Rusland

Samenvatting Nederland - Wit-Rusland

Samenvatting Nederland - Wit-Rusland Alle goals Nederland - Wit-Rusland Nederland - Wit Rusland 2-0 door Wijnaldum Bekijk deze video » Nederland - Wit-Rusland 1-0 door Memphis Depay Bekijk deze video » Nederland - Wit Rusland 3-0 door Memphis Depay Bekijk deze video » Nederland - Wit Rusland 4-0 door Virgil van Dijk Bekijk deze video » Op 21 maart speelt het Nederlands elftal zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2020. De tegenstander van Oranje is deze avond Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Rotterdam. Historie Nederland - Wit-RuslandDe laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden is alweer bijna drie jaar geleden. Het Nederlands elftal won de WK-kwalificatiewedstrijd overtuigend met 4-1. EKHet EK van 2020 wordt gehouden in dertien verschillende landen. De Amsterdam Arena is één van de dertien stadions waarin gevoetbald wordt. KwalificatieDe EK-kwalificatie is de makkelijkste weg naar het hoofdtoernooi. In acht maanden tijd worden alle kwalificatiewedstrijden gespeeld. Nederland zit in een poule met Estland, Wit-Rusland, Noord-Ierland en Duitsland.Als Nederland 1ste of 2de wordt in de poule, plaatst het zich direct voor het EK van 2020. Lees hier alles over de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal. OntsnappingsrouteOmdat Nederland in de Nations League 1ste in de poule is geëindigd heeft het nog een ontsnappingsroute. Als Oranje zich niet via de EK-kwalificatie zou plaatsen mag het in het voorjaar via play-offs gaan proberen om zich toch nog te kwalificeren.
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Wit-Rusland

Alle goals Nederland - Wit-Rusland

Op 21 maart speelt het Nederlands elftal zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2020. De tegenstander van Oranje is deze avond Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Rotterdam.

Historie Nederland - Wit-Rusland
De laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden is alweer bijna drie jaar geleden. Het Nederlands elftal won de WK-kwalificatiewedstrijd overtuigend met 4-1.

EK
Het EK van 2020 wordt gehouden in dertien verschillende landen. De Amsterdam Arena is één van de dertien stadions waarin gevoetbald wordt.

Kwalificatie
De EK-kwalificatie is de makkelijkste weg naar het hoofdtoernooi. In acht maanden tijd worden alle kwalificatiewedstrijden gespeeld. Nederland zit in een poule met Estland, Wit-Rusland, Noord-Ierland en Duitsland.
Als Nederland 1ste of 2de wordt in de poule, plaatst het zich direct voor het EK van 2020.

Lees hier alles over de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal.

Ontsnappingsroute
Omdat Nederland in de Nations League 1ste in de poule is geëindigd heeft het nog een ontsnappingsroute. Als Oranje zich niet via de EK-kwalificatie zou plaatsen mag het in het voorjaar via play-offs gaan proberen om zich toch nog te kwalificeren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Wit-Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV