Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale

Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale

Komende woensdag is het zover voor Arne Slot en zijn team. Dan maakt Feyenoord zich op voor de eerste Europese finale sinds 2002. Ter voorbereiding vloog de selectie van de Rotterdammers naar het Portugese Lagos, waar ESPN aan de rand van het trainingsveld sprak met Bryan Linssen en Jens Toornstra.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bryan Linssen</em> en <em>Jens Toornstra</em> blikken vooruit op <em>Conference Leauge-finale</em> Komende woensdag is het zover voor Arne Slot en zijn team. Dan maakt Feyenoord zich op voor de eerste Europese finale sinds 2002. Ter voorbereiding vloog de selectie van de Rotterdammers naar het Portugese Lagos, waar ESPN aan de rand van het trainingsveld sprak met Bryan Linssen en Jens Toornstra. Tekst gaat verder onder de video. Vooruitblikken op de finaleLinssen en Toornstra staan misschien wel synoniem voor de kracht van Feyenoord dit seizoen. Het duo staat niet altijd in de basis, maar als het team ze nodig heeft dan staan ze er. "We hopen dat we die wedstrijd gewoon gaan winnen, op welke manier dan ook. Of ik mag spelen samen met Jens, daar hopen we natuurlijk wel op, maar we willen uiteindelijk gewoon winnen", aldus Bryan Linssen. Bekijk de video van ESPN NL hierboven. Bekijk ook Unieke beelden uit kleedkamer Feyenoord na behalen finale Conference League (video) Bekijk deze video » René van der Gijp onthult: "Mijn zoon betaalt 1800 per nacht voor hotelkamer in Tirana" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Bryan Linssen en Jens Toornstra blikken vooruit op Conference Leauge-finale

Vooruitblikken op de finale
Linssen en Toornstra staan misschien wel synoniem voor de kracht van Feyenoord dit seizoen. Het duo staat niet altijd in de basis, maar als het team ze nodig heeft dan staan ze er. "We hopen dat we die wedstrijd gewoon gaan winnen, op welke manier dan ook. Of ik mag spelen samen met Jens, daar hopen we natuurlijk wel op, maar we willen uiteindelijk gewoon winnen", aldus Bryan Linssen.

Bekijk de video van ESPN NL hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV