Kijken: Zo ziet de verjaardag van koningin Maxima er uit: feestje?

Kijken: Zo ziet de verjaardag van koningin Maxima er uit: feestje?

De 51ste verjaardag van Koningin Máxima is er eentje om weer eens goed te vieren: na twee jaar corona blijft het in het Koninklijk Huis niet bij een tentje in de achtertuin: hoe wordt het dan gevierd?

Kijken: Zo ziet de verjaardag van koningin <em>Maxima</em> er uit: feestje? De 51ste verjaardag van Koningin Máxima is er eentje om weer eens goed te vieren: na twee jaar corona blijft het in het Koninklijk Huis niet bij een tentje in de achtertuin: hoe wordt het dan gevierd? Latijns-AmerikaanseOp haar 50ste was het een interview aan Matthijs van Nieuwkerk, nu denkt Jeroen Snel dat er uitgepakt wordt met een groot feest: "Ze blijft een Latijns-Amerikaanse". Bij Paleis ten Bosch is er best een flink draaiboek: "Familieleden, ook haar drie dochters. Ze gaan eten met elkaar en er is muziek. Na middennacht worden de kaarsen gedoofd. Morgen is er een soort katerontbijt." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Koning Willem-Alexander en Maxima in deepfake 'Ik Ga Zwemmen' Bekijk deze video » Jinek: Roytaltydeskundige Justine Marcella over historische Koningsdag Bekijk deze video » Britt Dekker in Media Inside: ‘Máxima kreeg worteltje niet uit haar keel’ Bekijk deze video »
Royals :
Kijken: Zo ziet de verjaardag van koningin Maxima er uit: feestje?

Latijns-Amerikaanse
Op haar 50ste was het een interview aan Matthijs van Nieuwkerk, nu denkt Jeroen Snel dat er uitgepakt wordt met een groot feest: "Ze blijft een Latijns-Amerikaanse". Bij Paleis ten Bosch is er best een flink draaiboek: "Familieleden, ook haar drie dochters. Ze gaan eten met elkaar en er is muziek. Na middennacht worden de kaarsen gedoofd. Morgen is er een soort katerontbijt."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Zo ziet de verjaardag van koningin Maxima er uit: feestje? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV