De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De 1% Quiz

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op RTL 4 gaat vanavond de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden van De 1% Quiz: vanaf 21 mei te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Eerste beelden De 1% Quiz: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad' Bekijk deze video » De 1% Quiz gemist? Auke flirt met dame die op kamers gaat (video) Bekijk deze video » RaadselsIn elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij worden niet getest op wat ze van school hebben onthouden, maar hoe hun hersenen écht werken. Dat doen ze door raadsels en puzzels op te lossen. FinalevraagDe opdrachten worden steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro. Bekijk ook Humberto Tan denkt door gênant misverstand dat Tijl Beckand hem met Will Smith vergelijkt Bekijk deze video » Zien: Tijl Beckand over bijzonder seizoen Het Perfecte Plaatje in Argentinië Bekijk deze video »
Uitzending :
De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op RTL 4 gaat vanavond de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken.

Raadsels
In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij worden niet getest op wat ze van school hebben onthouden, maar hoe hun hersenen écht werken. Dat doen ze door raadsels en puzzels op te lossen.

Finalevraag
De opdrachten worden steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV