De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op RTL 4 gaat vanavond de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken. RaadselsIn elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij worden niet getest op wat ze van school hebben onthouden, maar hoe hun hersenen écht werken. Dat doen ze door raadsels en puzzels op te lossen. FinalevraagDe opdrachten worden steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro. :[broadcast:videos](ids:"444481,436496" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op RTL 4 gaat vanavond de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken.

Raadsels
In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij worden niet getest op wat ze van school hebben onthouden, maar hoe hun hersenen écht werken. Dat doen ze door raadsels en puzzels op te lossen.

Finalevraag
De opdrachten worden steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.

:[broadcast:videos](ids:"444481,436496" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's