Even tot Hier betrapt Mark Rutte op leugen met eigen tv-fragment: "Wow!"

Even tot Hier betrapt Mark Rutte op leugen met eigen tv-fragment: "Wow!"

Het is de mannen van Even tot Hier gelukt om onze premier Mark Rutte te betrappen op een leugen. Dat deden ze door een eerder tv-fragment uit de uitzending van Linda's Zomerweek terug te halen, waarin de premier zegt zijn berichten te versturen via zijn iPhone, terwijl hij deze week volhield dat via zijn Nokia'tje te doen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot Hier van zaterdag 21 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> betrapt Mark Rutte op leugen met eigen tv-fragment: &quot;Wow!&quot; Het is de mannen van Even tot Hier gelukt om onze premier Mark Rutte te betrappen op een leugen. Dat deden ze door een eerder tv-fragment uit de uitzending van Linda's Zomerweek terug te halen, waarin de premier zegt zijn berichten te versturen via zijn iPhone, terwijl hij deze week volhield dat via zijn Nokia'tje te doen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot Hier van zaterdag 21 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. GelovenDe mannen proberen het verhaal van Rutte te geloven, maar het wil ze maar niet lukken: "Hier zegt Mark zelf dat hij berichten stuurt met een iPhone en belt met zijn Nokia? Wow!" Het hele fragment, waarin Rutte ook nog ondervraagt wordt door de agenten van Flikken Maastricht, zie je hierboven. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Even tot Hier gemist? Een "simpel liedje" over Finland en Zweden bij NAVO Bekijk deze video » Even tot Hier: Mannen zingen ouderwets liedje 'Rutte Wist Het' Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Lois Lane legt 'parttime werken' uit (video) Bekijk deze video »
TV :
Even tot Hier betrapt Mark Rutte op leugen met eigen tv-fragment: "Wow!"

Geloven
De mannen proberen het verhaal van Rutte te geloven, maar het wil ze maar niet lukken: "Hier zegt Mark zelf dat hij berichten stuurt met een iPhone en belt met zijn Nokia? Wow!" Het hele fragment, waarin Rutte ook nog ondervraagt wordt door de agenten van Flikken Maastricht, zie je hierboven.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier betrapt Mark Rutte op leugen met eigen tv-fragment: "Wow!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV