Even tot Hier: Mannen zingen ouderwets liedje 'Rutte Wist Het'

Even tot Hier: Mannen zingen ouderwets liedje 'Rutte Wist Het'

Zaterdag 21 mei 2022 om 23:33

De mannen van Even tot Hier willen het ongeloofwaardige verhaal van premier Mark Rutte wel geloven, maar het lukt ze eigenlijk niet. Zeker niet nadat ze Rutte betrapte op een leugen op tv.

<em>Even tot Hier</em>: Mannen zingen ouderwets liedje 'Rutte Wist Het' De mannen van Even tot Hier willen het ongeloofwaardige verhaal van premier Mark Rutte wel geloven, maar het lukt ze eigenlijk niet. Zeker niet nadat ze Rutte betrapte op een leugen op tv. Daarom zingen de mannen een liedje die gebaseerd is op de liedjes die goed bij Rutte past: oud. Op de melodie van onder meer 'Twist' zingen ze: "Rutte wist het". Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier: Mannen zingen ouderwets liedje 'Rutte Wist Het'

Daarom zingen de mannen een liedje die gebaseerd is op de liedjes die goed bij Rutte past: oud. Op de melodie van onder meer 'Twist' zingen ze: "Rutte wist het".

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's