Zien: Glennis Grace is "naar de kl*te" en in tranen door afzegging Fred van Leer

Zien: Glennis Grace is "naar de kl*te" en in tranen door afzegging Fred van Leer

Glennis Grace is van de week door het OM gedagvaard en zal zich moeten verantwoorden voor de meervoudige kamer: 'Dat betekent dat drie rechters zich over deze zaak gaan buigen', vertelde John van den Heuvel eerder. Waar moet Glennis voor vrezen? Nou in iedergeval voor de vriendschap met Fred van Leer. Ronald Molendijk heeft Glennis uitgebreid gesproken: "Helemaal naar de kl*te".

"Gênant"
Glennis vertelt aan Ronald dat ze niet meer welkom is bij de show van Fred van Leer, Fred & Friends. Fred is een van haar beste vrienden en daarom is dit erg vreemd, laat Ronald Molendijk in de video hieronder weten: "Dat is gênant", laat hij weten, "want ze heeft (nog) geen straf gekregen." Ronald vertelt dat ze in het telefoongesprek met hem haar tranen aan het verbijten was: "Ze is helemaal naar de kl*te."

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Ronald Molendijk over Glennis.

Zien: Glennis Grace is &quot;naar de kl*te&quot; en in tranen door afzegging <em>Fred van Leer</em> Glennis Grace is van de week door het OM gedagvaard en zal zich moeten verantwoorden voor de meervoudige kamer: 'Dat betekent dat drie rechters zich over deze zaak gaan buigen', vertelde John van den Heuvel eerder. Waar moet Glennis voor vrezen? Nou in iedergeval voor de vriendschap met Fred van Leer. Ronald Molendijk heeft Glennis uitgebreid gesproken: "Helemaal naar de kl*te". "Gênant"Glennis vertelt aan Ronald dat ze niet meer welkom is bij de show van Fred van Leer, Fred & Friends. Fred is een van haar beste vrienden en daarom is dit erg vreemd, laat Ronald Molendijk in de video hieronder weten: "Dat is gênant", laat hij weten, "want ze heeft (nog) geen straf gekregen." Ronald vertelt dat ze in het telefoongesprek met hem haar tranen aan het verbijten was: "Ze is helemaal naar de kl*te." Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Ronald Molendijk over Glennis. Bekijk ook RTL Boulevard: Glennis Grace komt voor de rechter om geweldsincident Jumbo (video) Bekijk deze video » Glennis Grace voor de rechter: welke straf hangt haar boven het hoofd? (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Glennis Grace is "naar de kl*te" en in tranen door afzegging Fred van Leer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV