Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace daagt presentatrice Giovanca Ostiana acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen uit om zich te verdiepen in een voor hen nog onbekend genre: gospel. Wie heeft na vijf afleveringen het meest geleerd en wint de finale van Amazing Grace? TeamcaptainsEr zijn twee teamcaptains met roots in de gospel aangesteld om de kandidaten te begeleiden op deze uitdagende en soms emotionele reis: Berget Lewis en Shirma Rouse. De kandidaten worden ook ondersteund door een indrukwekkende band en een fantastisch gospelkoor. Wat gebeurt er als een rockzanger, een volkszanger of een cabaretier buiten de comfortzone stapt en gospel gaat zingen? DeelnemersDe volgende artiesten doen mee aan Amazing Grace: Elske DeWall Carolina Dijkhuizen Lucas Hamming Edwin Jonker Lisa Loeb Charly Luske Desray Manders Dries Roelvink :[broadcast:videos](ids:"453348,398021" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace daagt presentatrice Giovanca Ostiana acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen uit om zich te verdiepen in een voor hen nog onbekend genre: gospel. Wie heeft na vijf afleveringen het meest geleerd en wint de finale van Amazing Grace?

Teamcaptains
Er zijn twee teamcaptains met roots in de gospel aangesteld om de kandidaten te begeleiden op deze uitdagende en soms emotionele reis: Berget Lewis en Shirma Rouse. De kandidaten worden ook ondersteund door een indrukwekkende band en een fantastisch gospelkoor. Wat gebeurt er als een rockzanger, een volkszanger of een cabaretier buiten de comfortzone stapt en gospel gaat zingen?

Deelnemers
De volgende artiesten doen mee aan Amazing Grace:

  • Elske DeWall
  • Carolina Dijkhuizen
  • Lucas Hamming
  • Edwin Jonker
  • Lisa Loeb
  • Charly Luske
  • Desray Manders
  • Dries Roelvink

:[broadcast:videos](ids:"453348,398021" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's