Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Amazing Grace

Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace daagt presentatrice Giovanca Ostiana acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen uit om zich te verdiepen in een voor hen nog onbekend genre: gospel. Wie heeft na vijf afleveringen het meest geleerd en wint de finale van Amazing Grace? Alle fragmenten uit deze uitzending Amazing Grace vanaf zondag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma Amazing Grace Bekijk deze video » TeamcaptainsEr zijn twee teamcaptains met roots in de gospel aangesteld om de kandidaten te begeleiden op deze uitdagende en soms emotionele reis: Berget Lewis en Shirma Rouse. De kandidaten worden ook ondersteund door een indrukwekkende band en een fantastisch gospelkoor. Wat gebeurt er als een rockzanger, een volkszanger of een cabaretier buiten de comfortzone stapt en gospel gaat zingen? DeelnemersDe volgende artiesten doen mee aan Amazing Grace: Elske DeWall Carolina Dijkhuizen Lucas Hamming Edwin Jonker Lisa Loeb Charly Luske Desray Manders Dries Roelvink Bekijk ook Giovanca Ostiana in Op1: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’ Bekijk deze video » Zien: Giovanca Ostiana vraagt zich af of je hybride warmtepomp zelf aan kunt leggen (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace daagt presentatrice Giovanca Ostiana acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen uit om zich te verdiepen in een voor hen nog onbekend genre: gospel. Wie heeft na vijf afleveringen het meest geleerd en wint de finale van Amazing Grace?

Teamcaptains
Er zijn twee teamcaptains met roots in de gospel aangesteld om de kandidaten te begeleiden op deze uitdagende en soms emotionele reis: Berget Lewis en Shirma Rouse. De kandidaten worden ook ondersteund door een indrukwekkende band en een fantastisch gospelkoor. Wat gebeurt er als een rockzanger, een volkszanger of een cabaretier buiten de comfortzone stapt en gospel gaat zingen?

Deelnemers
De volgende artiesten doen mee aan Amazing Grace:

  • Elske DeWall
  • Carolina Dijkhuizen
  • Lucas Hamming
  • Edwin Jonker
  • Lisa Loeb
  • Charly Luske
  • Desray Manders
  • Dries Roelvink


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amazing Grace gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV