College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending
College Tour: Christine Lagarde

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator Twan Huys is er opnieuw in geslaagd een grote vis te vangen voor zijn programma College Tour. Hij ontvangt Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, voor een vraaggesprek met een zaal vol studenten. Alle fragmenten uit deze uitzending Financiële superster Christine Legarde in College Tour (video) Bekijk deze video » Christine Lagarde over Russische gasleveranties: "Zo snel mogelijk voorbereiden op het ergste" Bekijk deze video » College Tour gemist? Christine Lagarde geeft advies aan studenten Bekijk deze video » College Tour gemist? De ECB-rente moet op 21 juli met een kwart procent omhoog Bekijk deze video » College Tour gemist? Christine Lagarde geeft een spoedcursus zelfvertrouwen Bekijk deze video » Christine Lagarde in College Tour: "Cryptomunten hebben geen waarde" Bekijk deze video » Glazen plafondLagarde is sinds 2019 president van de ECB. Haar handtekening staat op ieder nieuw geprint eurobiljet en ze zit op een reserve van zo'n 526 miljard euro. Lagarde heeft meerdere keren het glazen plafond doorbroken, als zakenvrouw en politica in Frankrijk. Haar naam staat al jaren in de top tien van Forbes met de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. CrisisOp dit moment staan Lagarde en de Europese Centrale Bank echter voor een ongekende crisis. Door de oorlog in Oekraïne en de naweeën van de coronacrisis schieten de prijzen van boodschappen en energie in Europa door het dak. Samen met studenten interviewt Twan Huys ECB-voorzitter Christine Lagarde in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. Bekijk ook Pieter Omtzigt in College Tour: "Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken" Bekijk deze video » College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator Twan Huys is er opnieuw in geslaagd een grote vis te vangen voor zijn programma College Tour. Hij ontvangt Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, voor een vraaggesprek met een zaal vol studenten.

Glazen plafond
Lagarde is sinds 2019 president van de ECB. Haar handtekening staat op ieder nieuw geprint eurobiljet en ze zit op een reserve van zo'n 526 miljard euro. Lagarde heeft meerdere keren het glazen plafond doorbroken, als zakenvrouw en politica in Frankrijk. Haar naam staat al jaren in de top tien van Forbes met de meest invloedrijke vrouwen ter wereld.

Crisis
Op dit moment staan Lagarde en de Europese Centrale Bank echter voor een ongekende crisis. Door de oorlog in Oekraïne en de naweeën van de coronacrisis schieten de prijzen van boodschappen en energie in Europa door het dak. Samen met studenten interviewt Twan Huys ECB-voorzitter Christine Lagarde in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV