Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Jos

Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Diederik Ebbinge, bekend als meester Anton uit De Luizenmoeder, is vanaf vanavond te zien in een nieuwe komische dramaserie op NPO 3. In Jos speelt hij de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat. GescheidenZijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maken dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Jos is onlangs gescheiden, heeft twee tienerdochters en een veeleisende baan. Hij is daarnaast druk als vrijwilliger en er zijn steeds meer mensen die beslag op hem leggen. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan? GevangeneIn de eerste aflevering maken we kennis met Jos en zijn tienerdochters Claire en Maxime, die hem na zijn scheiding helpen opnieuw te beginnen in het leven. Gelukkig heeft hij zijn vrijwilligerswerk en een belangrijke missie: het schrijven van een brief naar de Thaise gevangene Kop. Alles lijkt goed te komen met Jos totdat ex-vrouw Ineke voor zijn deur staat. Bekijk ook Diederik Ebbinge openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Had een dijk van een burn-out" Bekijk deze video » Komische dramaserie Jos vanaf 22 mei te zien bij NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Diederik Ebbinge, bekend als meester Anton uit De Luizenmoeder, is vanaf vanavond te zien in een nieuwe komische dramaserie op NPO 3. In Jos speelt hij de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat.

Gescheiden
Zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maken dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Jos is onlangs gescheiden, heeft twee tienerdochters en een veeleisende baan. Hij is daarnaast druk als vrijwilliger en er zijn steeds meer mensen die beslag op hem leggen. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?

Gevangene
In de eerste aflevering maken we kennis met Jos en zijn tienerdochters Claire en Maxime, die hem na zijn scheiding helpen opnieuw te beginnen in het leven. Gelukkig heeft hij zijn vrijwilligerswerk en een belangrijke missie: het schrijven van een brief naar de Thaise gevangene Kop. Alles lijkt goed te komen met Jos totdat ex-vrouw Ineke voor zijn deur staat.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV