Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe

Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe

Gisteren kon je op RTL 4 kijken naar Oh, Wat Een Jaar! De teams reizen terug naar de nineties, namelijk het jaar 1986. Madonna, Europe & Johnnie Flodder zijn er helemaal klaar voor. De strijd is begonnen tussen Ruben Nicolai (Johnnie Flodder) en Carlo Boszhard (Europe). Ook Quinty Trustfull en Amara Onwuka willen maar al te graag winnen en rennen strijdbaar de trap. Wie zal er als winnaar uit de bus komen? Bekijk een fragment hieronder.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat een jaar! gemist?</em>: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe Gisteren kon je op RTL 4 kijken naar Oh, Wat Een Jaar! De teams reizen terug naar de nineties, namelijk het jaar 1986. Madonna, Europe & Johnnie Flodder zijn er helemaal klaar voor. De strijd is begonnen tussen Ruben Nicolai (Johnnie Flodder) en Carlo Boszhard (Europe). Ook Quinty Trustfull en Amara Onwuka willen maar al te graag winnen en rennen strijdbaar de trap. Wie zal er als winnaar uit de bus komen? Bekijk een fragment hieronder. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zaterdag in Oh, Wat Een Jaar!: Carlo Boszhard niet blij met outfit uit 1986 (video) Bekijk deze video » Vanavond in Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen omgetoverd tot Madonna Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV