Manuëla Kemp afwezig op NPO Radio 5 vanwege gezondheidsklachten (Shownieuws)

Manuëla Kemp afwezig op NPO Radio 5 vanwege gezondheidsklachten (Shownieuws)

Met z’n tweeën verzorgden Henkjan Smit en Manuëla Kemp tot voor kort elke dag het programma tussen zes en acht uur ’s avonds op NPO Radio 5. Want een maand geleden, op 22 april, kwam daar een abrupt einde aan. Ze zat er op die bewuste vrijdag namelijk niet bepaald lekker in, vinden veel mensen. Beluister het NPO Radio 5-fragment met Kemp in de Shownieuws-video hieronder.

Gezondheidsreden
De trouwe luisteraar moet stijl achterover geslagen zijn: Manuëla klonk alsof ze de hele dag aan de drank had gezeten. Maar Ronald Molendijk doet een oproep in Shownieuws om niet meer over een mogelijke dronkenschap te praten. Het zou namelijk een andere reden kunnen hebben dat Manuëla anders sprak.

Bekijk de Shownieuws-video over Manuëla Kemp hieronder.

<em>Manuëla Kemp</em> afwezig op <em>NPO Radio 5</em> vanwege gezondheidsklachten (<em>Shownieuws</em>) Met z’n tweeën verzorgden Henkjan Smit en Manuëla Kemp tot voor kort elke dag het programma tussen zes en acht uur ’s avonds op NPO Radio 5. Want een maand geleden, op 22 april, kwam daar een abrupt einde aan. Ze zat er op die bewuste vrijdag namelijk niet bepaald lekker in, vinden veel mensen. Beluister het NPO Radio 5-fragment met Kemp in de Shownieuws-video hieronder. GezondheidsredenDe trouwe luisteraar moet stijl achterover geslagen zijn: Manuëla klonk alsof ze de hele dag aan de drank had gezeten. Maar Ronald Molendijk doet een oproep in Shownieuws om niet meer over een mogelijke dronkenschap te praten. Het zou namelijk een andere reden kunnen hebben dat Manuëla anders sprak. Bekijk de Shownieuws-video over Manuëla Kemp hieronder. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen vindt Ronald Molendijk voortaan een toffe gozer Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace is "naar de kl*te" en in tranen door afzegging Fred van Leer Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Manuëla Kemp afwezig op NPO Radio 5 vanwege gezondheidsklachten (Shownieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV