Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen

Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen

Gisteren zagen we in Ik vertrek Yvonne en Valentijn in Frankrijk. Zij bouwen een camping op in de Franse Alpen. Het is hard werken maar er wordt ook genoten van mooie momenten bij het kampvuur. Bekijk een fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een <em>kampvuur</em> in de Franse Alpen Gisteren zagen we in Ik vertrek Yvonne en Valentijn in Frankrijk. Zij bouwen een camping op in de Franse Alpen. Het is hard werken maar er wordt ook genoten van mooie momenten bij het kampvuur. Bekijk een fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. LuxeOm kosten te besparen wonen Yvonne en Valentijn in een yurt op het terrein. Tien jaar later is de yurt ingeruild voor een luxe chalet, is er gezinsuitbreiding en hebben ze zich op een nieuw ‘projectje’ gestort. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman Bekijk deze video » Bekijk de beelden van Erik en Brigitte in Frankrijk (Ik Vertrek) Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen

Luxe
Om kosten te besparen wonen Yvonne en Valentijn in een yurt op het terrein. Tien jaar later is de yurt ingeruild voor een luxe chalet, is er gezinsuitbreiding en hebben ze zich op een nieuw ‘projectje’ gestort.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV