Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk

Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk

In 2007 vertrokken Ruud en Linda Moerman met hun drie puberzonen naar Zuid-Frankrijk om een eigen camping te runnen. Linda had al snel last van heimwee en er zat niks anders op dan de koffers te pakken en terug te keren naar Nederland. Veertien jaar later moet het stel tegen wil en dank terug naar Frankrijk om weer de camping te runnen. Bekijk het fragment hieronder.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Vertrek</em>: Een moeizame start met <em>heimwee</em> bij familie Moerman in Frankrijk In 2007 vertrokken Ruud en Linda Moerman met hun drie puberzonen naar Zuid-Frankrijk om een eigen camping te runnen. Linda had al snel last van heimwee en er zat niks anders op dan de koffers te pakken en terug te keren naar Nederland. Veertien jaar later moet het stel tegen wil en dank terug naar Frankrijk om weer de camping te runnen. Bekijk het fragment hieronder. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV