De 1% Quiz gemist? Auke flirt met dame die op kamers gaat (video)

De 1% Quiz gemist? Auke flirt met dame die op kamers gaat (video)

<em>De 1% Quiz</em> gemist? Auke flirt met dame die op kamers gaat (video) Op RTL 4 ging gisteren de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken. De eerste uitzending lijkt meer op een datingsshow dan een spelshow. Bekijk de beelden hierboven. De nieuwe spelshow De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de eerste beelden van De 1% Quiz: vanaf 21 mei te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Eerste beelden De 1% Quiz: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad' Bekijk deze video » Bekijk ook Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video) Bekijk deze video »

Op RTL 4 ging gisteren de nieuwe spelshow De 1% Quiz van start. In deze quiz, onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats; het gaat juist om logisch en creatief nadenken. De eerste uitzending lijkt meer op een datingsshow dan een spelshow. Bekijk de beelden hierboven.

De nieuwe spelshow De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV