Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma Amazing Grace

Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma Amazing Grace

Onder anderen Charly Luske, Dries Roelvink en Elske DeWall krijgen in het nieuwe zangprogramma Amazing Grace hulp van de coaches Berget Lewis en Shirma Rouse en presentatrice Giovanca Ostiana om uit hun comfortzone te stappen en een spetterend optreden te geven. Dat brengt niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het emotionele vlak heel wat teweeg. Bekijk een fragment hieronder.

Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma <em>Amazing Grace</em> Onder anderen Charly Luske, Dries Roelvink en Elske DeWall krijgen in het nieuwe zangprogramma Amazing Grace hulp van de coaches Berget Lewis en Shirma Rouse en presentatrice Giovanca Ostiana om uit hun comfortzone te stappen en een spetterend optreden te geven. Dat brengt niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het emotionele vlak heel wat teweeg. Bekijk een fragment hieronder. Het nieuwe muziekprogramma Amazing Grace is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Amazing Grace terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland Bekijk deze video » Amazing Grace: Zangers zoeken naar hun verborgen gospel talent (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gospel maakt emoties los in nieuw programma Amazing Grace of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV