NOS Jeugdjournaal interviewt Emma Wortelboer: "Songfestival niet voor de liedjes"

NOS Jeugdjournaal interviewt Emma Wortelboer: "Songfestival niet voor de liedjes"

Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat Emma Wortelboer, die natuurlijk even aan haar liefde, het Songfestival, wordt herinnerd.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> interviewt <em>Emma Wortelboer</em>: &quot;Songfestival niet voor de liedjes&quot; Elke zondag stelt het Jeugdjournaal vragen van kinderen aan een BN'er. Deze week is dat Emma Wortelboer, die natuurlijk even aan haar liefde, het Songfestival, wordt herinnerd. Ze is eigenlijk niet zo'n grote fan van het Songfestival als veel mensen denken: "Ik denk net zo veel als aan de Olympische Spelen en het WK." Ze wordt ook gevraagd naar haar altijd kleurrijke slippers: "Ik vind het wel comfortabel ook, lekker luchtig." Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met Emma Wortelboer hierboven. Bekijk ook Albert Verlinde sneert: 'Buik van Lil Kleine is niet meer klein' (Shownieuws) Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal interviewt Jack $hirak: "Niet lastig dat mensen alleen de zanger kennen" Bekijk deze video »
TV :
NOS Jeugdjournaal interviewt Emma Wortelboer: "Songfestival niet voor de liedjes"

Ze is eigenlijk niet zo'n grote fan van het Songfestival als veel mensen denken: "Ik denk net zo veel als aan de Olympische Spelen en het WK." Ze wordt ook gevraagd naar haar altijd kleurrijke slippers: "Ik vind het wel comfortabel ook, lekker luchtig."

Bekijk het interview van NOS Jeugdjournaal met Emma Wortelboer hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal interviewt Emma Wortelboer: "Songfestival niet voor de liedjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV