Zien: Twee doden door verwoestende tornado in klein dorpje Verenigde Staten

Zien: Twee doden door verwoestende tornado in klein dorpje Verenigde Staten

Zien: <em>Twee doden</em> door verwoestende <em>tornado</em> in klein dorpje <em>Verenigde Staten</em> De plaats Gaylord in de Amerikaanse staat Michigan is opgeschrikt door een verwoestende tornado, waarbij zeker twee doden en 44 gewonden zijn gevallen. In het noorden van Michigan komen zulke heftige stormen eigenlijk zelden voor en daarom waren inwoners niet voorbereid op de tornado. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Amerika-correspondent Erik Mouthaan laat tornado-verwoestingen in Mayfield zien Bekijk deze video » Video: eerste beelden storm in Limburg, harde regen en kans tornado Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Twee doden door verwoestende tornado in klein dorpje Verenigde Staten

De plaats Gaylord in de Amerikaanse staat Michigan is opgeschrikt door een verwoestende tornado, waarbij zeker twee doden en 44 gewonden zijn gevallen. In het noorden van Michigan komen zulke heftige stormen eigenlijk zelden voor en daarom waren inwoners niet voorbereid op de tornado.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Twee doden door verwoestende tornado in klein dorpje Verenigde Staten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV