Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw

Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw

De winst van de vijftiende etappe van de Giro d'Italia is gegaan naar Giulio Ciccone, de Italiaan van Trek-Segafredo. Hij was de snelste van de club, waar in de beginfase nog drie Nederlanders bij betrokken waren. Koen Bouwman is overigens na deze etappe terug in het blauw, de klimmerstrui.

Samenvatting Giro d'Italia <em>etappe 15</em>: Giulio Ciccone wint, <em>Bouwman</em> terug in blauw De winst van de vijftiende etappe van de Giro d'Italia is gegaan naar Giulio Ciccone, de Italiaan van Trek-Segafredo. Hij was de snelste van de club, waar in de beginfase nog drie Nederlanders bij betrokken waren. Koen Bouwman is overigens na deze etappe terug in het blauw, de klimmerstrui. Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook Zien: Arnaud Démare wint zijn tweede sprintetappe (Giro d'Italia etappe 13) Bekijk deze video » VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast? Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 14: Yates wint, Carapaz in het roze Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw

Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV