Video: Max Verstappen profiteert optimaal van uitvallen Lecrec bij GP van Spanje

Video: Max Verstappen profiteert optimaal van uitvallen Lecrec bij GP van Spanje

Zes jaar geleden won Max Verstappen de grote Grand Prix in Barcelona als allerjongste formule 1-winnaar ooit. Vandaag mocht hij, op deze voor hem bijzondere plek, opnieuw zijn banden stuk rijden en strijden voor die eerste plek. Robert Doornbos reageert in RTL Boulevard op de overwinning van Verstappen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Max Verstappen</em> profiteert optimaal van uitvallen Lecrec bij <em>GP van Spanje</em> Zes jaar geleden won Max Verstappen de grote Grand Prix in Barcelona als allerjongste formule 1-winnaar ooit. Vandaag mocht hij, op deze voor hem bijzondere plek, opnieuw zijn banden stuk rijden en strijden voor die eerste plek. Robert Doornbos reageert in RTL Boulevard op de overwinning van Verstappen. Tekst gaat verder onder de video. Max VerstappenVerstappen moest al vroeg de strijd aangaan met George Russel zonder een goed werkende DRS. Uiteindelijk kwam het gelukkig allemaal goed voor de Nederlander, die dankzij een sterke bandenstrategie de race won en daarmee de leiding in de strijd om de wereldtitel overnam van Charles Leclerc. Robert Doornbos heeft intens genoten van de spannende GP: "Wat een race!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Max Verstappen profiteert optimaal van uitvallen Lecrec bij GP van Spanje

Max Verstappen
Verstappen moest al vroeg de strijd aangaan met George Russel zonder een goed werkende DRS. Uiteindelijk kwam het gelukkig allemaal goed voor de Nederlander, die dankzij een sterke bandenstrategie de race won en daarmee de leiding in de strijd om de wereldtitel overnam van Charles Leclerc. Robert Doornbos heeft intens genoten van de spannende GP: "Wat een race!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's