Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Zondag 22 mei 2022 om 21:14

Met twaalf vakantieparken is het leven van de familie Gillis nooit saai. Maar het afgelopen jaar krijgen ze wel heel veel op hun bordje met de acute ziekenhuisopname van Peter en de brute overval op zoon Mark. In RTL Boulevard blikt Peter Gillis terug op alle recente gebeurtenissen.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Peter Gillis</em> blikt terug op <em>ziekenhuisopname</em>: &quot;Ik was eigenlijk dood&quot; Met twaalf vakantieparken is het leven van de familie Gillis nooit saai. Maar het afgelopen jaar krijgen ze wel heel veel op hun bordje met de acute ziekenhuisopname van Peter en de brute overval op zoon Mark. In RTL Boulevard blikt Peter Gillis terug op alle recente gebeurtenissen. Tekst gaat verder onder de video. ZiekenhuisopnamePeter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Ziekenhuisopname
Peter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's