Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Met twaalf vakantieparken is het leven van de familie Gillis nooit saai. Maar het afgelopen jaar krijgen ze wel heel veel op hun bordje met de acute ziekenhuisopname van Peter en de brute overval op zoon Mark. In RTL Boulevard blikt Peter Gillis terug op alle recente gebeurtenissen.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Peter Gillis</em> blikt terug op <em>ziekenhuisopname</em>: &quot;Ik was eigenlijk dood&quot; Met twaalf vakantieparken is het leven van de familie Gillis nooit saai. Maar het afgelopen jaar krijgen ze wel heel veel op hun bordje met de acute ziekenhuisopname van Peter en de brute overval op zoon Mark. In RTL Boulevard blikt Peter Gillis terug op alle recente gebeurtenissen. Tekst gaat verder onder de video. ZiekenhuisopnamePeter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de rel tussen Peter Gillis en De Meilandjes: "Ze zijn nep" (video) Bekijk deze video » Video: Peter Gillis geschrokken door brand op vakantiepark Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood"

Ziekenhuisopname
Peter Gillis is inmiddels al tien kilo afgevallen en dat was nodig ook: "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis, ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een suikercoma geweest." Daarom werken Peter en Nicol in het zevende seizoen van Massa is Kassa hard aan de gezondheid van de parkenbaas.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV