Samenvatting Liverpool - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Samenvatting Liverpool - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Premier League op Gids.tv.

Zondagmiddag stonden er twee belangrijke wedstrijden op het programma in de Premier League. Op Anfield nam Liverpool het op tegen Wolverhampton Wanderers en in het Etihad Stadium nam Manchester City het op tegen Aston Villa.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Liverpool - Wolverhampton Wanderers</em> (Premier League) Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Premier League op Gids.tv. Zondagmiddag stonden er twee belangrijke wedstrijden op het programma in de Premier League. Op Anfield nam Liverpool het op tegen Wolverhampton Wanderers en in het Etihad Stadium nam Manchester City het op tegen Aston Villa. Tekst gaat verder onder de video. ScoreverloopThe Reds begonnen verschrikkelijk aan de wedstrijd, in minuut 3 opende Pedro Neto de score in het voordeel van de Wolves. Sterkhouder Sadio Mané maakte in minuut 24 de score gelijk. Zes minuten voor tijd scoorde Mohamed Salah de 2-1 en de laatste minuut van de reguliere tijd schoot Andrew Robertson de 3-1 binnen. Bekijk de samenvatting van Liverpool - Wolverhampton Wanderers hierboven. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Newcastle United: kampioenschap dichtbij Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Liverpool (finale FA Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Liverpool - Wolverhampton Wanderers (Premier League)

Scoreverloop
The Reds begonnen verschrikkelijk aan de wedstrijd, in minuut 3 opende Pedro Neto de score in het voordeel van de Wolves. Sterkhouder Sadio Mané maakte in minuut 24 de score gelijk. Zes minuten voor tijd scoorde Mohamed Salah de 2-1 en de laatste minuut van de reguliere tijd schoot Andrew Robertson de 3-1 binnen.

Bekijk de samenvatting van Liverpool - Wolverhampton Wanderers hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV