Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaire Omari, geen gezeik schetst een portret van Selma Omari, de allereerste Nederlandse influencer/YouTuber met Marokkaans bloed. Ze is al van jongs af aan vastberaden om te ontsnappen uit het arme Rotterdamse Crooswijk. ImperiumSelma droomt van haar eigen imperium, maar de weg naar succes is er een van vele hobbels en obstakels. Ondanks alle tegenslagen probeert Selma haar doel niet uit het oog te verliezen, want één ding is zeker: ze hoopt Crooswijk zo snel mogelijk achter zich te laten. Hier is het perspectief op een grote toekomst doorgaans gering en ze wil op Amerikaanse wijze haar merk opzetten. InstagramZo beweegt Selma zich onaangepast binnen de wereld van Instagram, met ruim een half miljoen volgers, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Wat gaat er schuil achter deze ogenschijnlijk zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw? En in hoeverre lukt het haar om zichzelf staande te houden in haar (obsessieve) weg naar succes? :[broadcast:videos](ids:"441410,387875" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De documentaire Omari, geen gezeik schetst een portret van Selma Omari, de allereerste Nederlandse influencer/YouTuber met Marokkaans bloed. Ze is al van jongs af aan vastberaden om te ontsnappen uit het arme Rotterdamse Crooswijk.

Imperium
Selma droomt van haar eigen imperium, maar de weg naar succes is er een van vele hobbels en obstakels. Ondanks alle tegenslagen probeert Selma haar doel niet uit het oog te verliezen, want één ding is zeker: ze hoopt Crooswijk zo snel mogelijk achter zich te laten. Hier is het perspectief op een grote toekomst doorgaans gering en ze wil op Amerikaanse wijze haar merk opzetten.

Instagram
Zo beweegt Selma zich onaangepast binnen de wereld van Instagram, met ruim een half miljoen volgers, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Wat gaat er schuil achter deze ogenschijnlijk zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw? En in hoeverre lukt het haar om zichzelf staande te houden in haar (obsessieve) weg naar succes?

:[broadcast:videos](ids:"441410,387875" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV