Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Omari, geen gezeik

Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaire Omari, geen gezeik schetst een portret van Selma Omari, de allereerste Nederlandse influencer/YouTuber met Marokkaans bloed. Ze is al van jongs af aan vastberaden om te ontsnappen uit het arme Rotterdamse Crooswijk. ImperiumSelma droomt van haar eigen imperium, maar de weg naar succes is er een van vele hobbels en obstakels. Ondanks alle tegenslagen probeert Selma haar doel niet uit het oog te verliezen, want één ding is zeker: ze hoopt Crooswijk zo snel mogelijk achter zich te laten. Hier is het perspectief op een grote toekomst doorgaans gering en ze wil op Amerikaanse wijze haar merk opzetten. InstagramZo beweegt Selma zich onaangepast binnen de wereld van Instagram, met ruim een half miljoen volgers, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Wat gaat er schuil achter deze ogenschijnlijk zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw? En in hoeverre lukt het haar om zichzelf staande te houden in haar (obsessieve) weg naar succes? Bekijk ook Zien: Racistische hoofddoek-uitspraak van Erica Meiland maakt Selma Omari boos Bekijk deze video » Video: documentaire OMARI: geen gezeik is vanaf 16 april te zien op NPO start Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De documentaire Omari, geen gezeik schetst een portret van Selma Omari, de allereerste Nederlandse influencer/YouTuber met Marokkaans bloed. Ze is al van jongs af aan vastberaden om te ontsnappen uit het arme Rotterdamse Crooswijk.

Imperium
Selma droomt van haar eigen imperium, maar de weg naar succes is er een van vele hobbels en obstakels. Ondanks alle tegenslagen probeert Selma haar doel niet uit het oog te verliezen, want één ding is zeker: ze hoopt Crooswijk zo snel mogelijk achter zich te laten. Hier is het perspectief op een grote toekomst doorgaans gering en ze wil op Amerikaanse wijze haar merk opzetten.

Instagram
Zo beweegt Selma zich onaangepast binnen de wereld van Instagram, met ruim een half miljoen volgers, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Wat gaat er schuil achter deze ogenschijnlijk zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouw? En in hoeverre lukt het haar om zichzelf staande te houden in haar (obsessieve) weg naar succes?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu OMARI; geen gezeik gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV