Zien: bruiloft Kourtney Kardashian en Travis Barker in Italië kost 14,2 miljoen dollar

Zien: bruiloft Kourtney Kardashian en Travis Barker in Italië kost 14,2 miljoen dollar

Zien: bruiloft <em>Kourtney Kardashian</em> en <em>Travis Barker</em> in Italië kost 14,2 miljoen dollar Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Dat kun je aan de familie Kardashian, die een vermogen vergaarde met een realitysoap, wel toevertrouwen. Oudste dochter Kourtney Kardashian is al een tijdje stapelgek op Travis Barker en na een huwelijk in Las Vegas besloten ze het afgelopen weekend nog eens dunnetjes over te doen in Italië. De hele familie werd ingevlogen voor een extravagant feest met een prijskaartje van, hou je vast, 14,2 miljoen dollar. Gezien de gemiddelde relatieduur binnen de familie Kardashian is het nog maar de vraag of dat het waard was. Bekijk de beelden van Kourtney Kardashian en Travis Barker hierboven. Bekijk ook Bekijk de beelden: Bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker Bekijk deze video » Zien: Dolce & Gabanna sponsort huwelijk van Kourtney Kardashian en Travis Barker Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Dat kun je aan de familie Kardashian, die een vermogen vergaarde met een realitysoap, wel toevertrouwen. Oudste dochter Kourtney Kardashian is al een tijdje stapelgek op Travis Barker en na een huwelijk in Las Vegas besloten ze het afgelopen weekend nog eens dunnetjes over te doen in Italië. De hele familie werd ingevlogen voor een extravagant feest met een prijskaartje van, hou je vast, 14,2 miljoen dollar. Gezien de gemiddelde relatieduur binnen de familie Kardashian is het nog maar de vraag of dat het waard was.

Bekijk de beelden van Kourtney Kardashian en Travis Barker hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: bruiloft Kourtney Kardashian en Travis Barker in Italië kost 14,2 miljoen dollar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV