Mariska Hoos verloor haar baan door long covid: "Ik ben volledig afgekeurd" (Humberto)

Mariska Hoos verloor haar baan door long covid: "Ik ben volledig afgekeurd" (Humberto)

Maandag 23 mei 2022 om 08:30

De coronacrisis lijkt bezworen, hoewel minister Ernst Kuipers ons waarschuwde voor een nieuwe golf in het najaar. Toch zullen sommige mensen er voorlopig nog niet vanaf zijn: zij hebben last van 'long covid'. Daar is Mariska Hoos er één van. Zij vertelde zondag bij Humberto dat ze haar baan kwijt is en volledig is afgekeurd.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mariska Hoos</em> verloor haar baan door long covid: &quot;Ik ben volledig afgekeurd&quot; (<em>Humberto</em>) De coronacrisis lijkt bezworen, hoewel minister Ernst Kuipers ons waarschuwde voor een nieuwe golf in het najaar. Toch zullen sommige mensen er voorlopig nog niet vanaf zijn: zij hebben last van 'long covid'. Daar is Mariska Hoos er één van. Zij vertelde zondag bij Humberto dat ze haar baan kwijt is en volledig is afgekeurd. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. AmbulancemedewerkerHoos moest haar droombaan als ambulancemedewerker opgeven door de gevolgen van long covid, waardoor ze niet meer kan werken. Binnen de kortste keren is ze kortademig en moe en ze heeft ook last van concentratieproblemen. Zelfs het eigen huishouden doen is geen mogelijkheid meer. Tegenover haar zit Roy van Oorschot, die ook kampt met de gevolgen van long covid. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mariska Hoos verloor haar baan door long covid: "Ik ben volledig afgekeurd" (Humberto)

Ambulancemedewerker
Hoos moest haar droombaan als ambulancemedewerker opgeven door de gevolgen van long covid, waardoor ze niet meer kan werken. Binnen de kortste keren is ze kortademig en moe en ze heeft ook last van concentratieproblemen. Zelfs het eigen huishouden doen is geen mogelijkheid meer. Tegenover haar zit Roy van Oorschot, die ook kampt met de gevolgen van long covid.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's