Zien: Soy Kroon zingt het prachtige 'Toen ik je zag' live bij Humberto

Zien: Soy Kroon zingt het prachtige 'Toen ik je zag' live bij Humberto

Maandag 23 mei 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Soy Kroon</em> zingt het prachtige 'Toen ik je zag' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Acteur Soy Kroon is ook een begenadigd zanger, en dat komt goed van pas bij zijn nieuwe solovoorstelling Nu ik je zie. Deze show is gebaseerd op het boek van Merijn Kamerling over zijn vader Antonie, die in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Antonie Kamerling scoorde in 1997 een grote hit met het prachtige 'Toen ik je zag' en Soy Kroon zong dit nummer zondag live bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Soy Kroon zingt het prachtige 'Toen ik je zag' live bij Humberto

Acteur Soy Kroon is ook een begenadigd zanger, en dat komt goed van pas bij zijn nieuwe solovoorstelling Nu ik je zie. Deze show is gebaseerd op het boek van Merijn Kamerling over zijn vader Antonie, die in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Antonie Kamerling scoorde in 1997 een grote hit met het prachtige 'Toen ik je zag' en Soy Kroon zong dit nummer zondag live bij Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's