Guido den Aantrekker over massale vechtpartij na concert Boef: "Verwacht je ook bij hem"

Guido den Aantrekker over massale vechtpartij na concert Boef: "Verwacht je ook bij hem"

Rapper Boef is zelf natuurlijk niet helemaal van onbesproken gedrag, maar zijn 'fans' kunnen er ook wat van. Na een concert in het Belgische Sint-Niklaas ontstond er namelijk een massale vechtpartij en moesten enkele mensen ook worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Guido den Aantrekker trekt een duidelijke conclusie in Shownieuws: "Dat verwacht je natuurlijk ook bij hem [Boef, red.] en niet bij Frans Bauer."

Lees verder onder de video.

<em>Guido den Aantrekker</em> over massale vechtpartij na concert <em>Boef</em>: &quot;Verwacht je ook bij hem&quot; Rapper Boef is zelf natuurlijk niet helemaal van onbesproken gedrag, maar zijn 'fans' kunnen er ook wat van. Na een concert in het Belgische Sint-Niklaas ontstond er namelijk een massale vechtpartij en moesten enkele mensen ook worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Guido den Aantrekker trekt een duidelijke conclusie in Shownieuws: "Dat verwacht je natuurlijk ook bij hem [Boef, red.] en niet bij Frans Bauer." Lees verder onder de video. Niet bij betrokkenDaarmee deelt Den Aantrekker een flinke sneer uit naar het publiek dat op Boef-concerten afkomt, want volgens de entertainmentdeskundige zijn dat blijkbaar ruziezoekende vandalen. Hoe dan ook, Boef had er dit keer zelf niets mee te maken. In een reactie stelt hij meteen na het concert naar huis te zijn gegaan. Uiteraard vindt de rapper het wel buitengewoon vervelend dat zoiets weer bij één van zijn optredens moet gebeuren. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Rapper Boef vooral bezig met NFT's maar: "Nieuw album komt eraan" (video) Bekijk deze video » Rapper Boef is vader geworden van z'n eerste kindje: "Ik ben gelukkig" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet bij betrokken
Daarmee deelt Den Aantrekker een flinke sneer uit naar het publiek dat op Boef-concerten afkomt, want volgens de entertainmentdeskundige zijn dat blijkbaar ruziezoekende vandalen. Hoe dan ook, Boef had er dit keer zelf niets mee te maken. In een reactie stelt hij meteen na het concert naar huis te zijn gegaan. Uiteraard vindt de rapper het wel buitengewoon vervelend dat zoiets weer bij één van zijn optredens moet gebeuren.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Guido den Aantrekker over massale vechtpartij na concert Boef: "Verwacht je ook bij hem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV