Humberto: Alistair Overeem wil na Badr Hari ook nog tegen Rico Verhoeven vechten

Humberto: Alistair Overeem wil na Badr Hari ook nog tegen Rico Verhoeven vechten

Maandag 23 mei 2022 om 08:36

De inmiddels 42-jarige (!) Alistair Overeem doet al bijna vijfentwintig jaar aan vechtsport. In oktober maakt hij zijn debuut bij GLORY met een gevecht tegen Badr Hari. Dan is het echter nog niet klaar: Overeem wil voor zijn 'pensioen' ook nog de ring in met Rico Verhoeven.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Alistair Overeem wil na Badr Hari ook nog tegen <em>Rico Verhoeven</em> vechten De inmiddels 42-jarige (!) Alistair Overeem doet al bijna vijfentwintig jaar aan vechtsport. In oktober maakt hij zijn debuut bij GLORY met een gevecht tegen Badr Hari. Dan is het echter nog niet klaar: Overeem wil voor zijn 'pensioen' ook nog de ring in met Rico Verhoeven. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Laatste jaarAan tafel bij Humberto vertelt Overeem dat hij wel besloten heeft dat het komende jaar - tot mei 2023 - zijn laatste jaar als vechtsporter wordt. In de winter van zijn carrière wil hij dus nog twee spraakmakende gevechten volbrengen. Naar eigen zeggen is Overeem, ondanks zijn leeftijd, in de vorm van zijn leven. Hari en Verhoeven kunnen hun borst dus natmaken. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Alistair Overeem wil na Badr Hari ook nog tegen Rico Verhoeven vechten

Laatste jaar
Aan tafel bij Humberto vertelt Overeem dat hij wel besloten heeft dat het komende jaar - tot mei 2023 - zijn laatste jaar als vechtsporter wordt. In de winter van zijn carrière wil hij dus nog twee spraakmakende gevechten volbrengen. Naar eigen zeggen is Overeem, ondanks zijn leeftijd, in de vorm van zijn leven. Hari en Verhoeven kunnen hun borst dus natmaken.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's