Gaat Lewis Hamilton Max Verstappen nog bedreigen? Giedo van der Garde: "Hij was ijzersterk"

Gaat Lewis Hamilton Max Verstappen nog bedreigen? Giedo van der Garde: "Hij was ijzersterk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Gaat <em>Lewis Hamilton</em> Max Verstappen nog bedreigen? <em>Giedo van der Garde</em>: &quot;Hij was ijzersterk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Mercedes kent een buitengewoon moeizame start van het Formule 1-seizoen. Lewis Hamilton staat na een paar Grand Prixs al op grote achterstand van WK-leider Max Verstappen - maar de Brit maakte zondag in Barcelona wél een ijzersterke indruk, volgens Giedo van der Garde: "Ik denk dat hij qua rondetijden samen met Max de snelste was." De grote vraag is natuurlijk: gaat Hamilton dit seizoen nog een bedreiging vormen voor de teams van Red Bull en Ferrari? Dat zal de tijd moeten uitwijzen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gaat Lewis Hamilton Max Verstappen nog bedreigen? Giedo van der Garde: "Hij was ijzersterk"

Mercedes kent een buitengewoon moeizame start van het Formule 1-seizoen. Lewis Hamilton staat na een paar Grand Prixs al op grote achterstand van WK-leider Max Verstappen - maar de Brit maakte zondag in Barcelona wél een ijzersterke indruk, volgens Giedo van der Garde: "Ik denk dat hij qua rondetijden samen met Max de snelste was." De grote vraag is natuurlijk: gaat Hamilton dit seizoen nog een bedreiging vormen voor de teams van Red Bull en Ferrari? Dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's