Humberto: Olaf Koens vertelt heftig verhaal van Oekraïense die overleden vader blijft appen

Humberto: Olaf Koens vertelt heftig verhaal van Oekraïense die overleden vader blijft appen

Maandag 23 mei 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Olaf Koens vertelt heftig verhaal van Oekraïense die <em>overleden vader</em> blijft appen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De oorlog in Oekraïne verwoest complete gezinnen. Zelden werd dat zo duidelijk als uit het verhaal van journalist Olaf Koens, zondag in Humberto. Hij heeft contact met een zeventienjarig Oekraïens meisje dat dagenlang berichtjes stuurde naar haar vader, die op het slagveld verbleef. Na enige tijd kwam het onvermijdelijke bericht dat hij was overleden. Toch bleef de dochter haar vader appen - zelfs na de begrafenis nog. Het is een aangrijpend verhaal dat diepe indruk maakt aan tafel. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Olaf Koens vertelt heftig verhaal van Oekraïense die overleden vader blijft appen

De oorlog in Oekraïne verwoest complete gezinnen. Zelden werd dat zo duidelijk als uit het verhaal van journalist Olaf Koens, zondag in Humberto. Hij heeft contact met een zeventienjarig Oekraïens meisje dat dagenlang berichtjes stuurde naar haar vader, die op het slagveld verbleef. Na enige tijd kwam het onvermijdelijke bericht dat hij was overleden. Toch bleef de dochter haar vader appen - zelfs na de begrafenis nog. Het is een aangrijpend verhaal dat diepe indruk maakt aan tafel.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's