Samenvatting FC Barcelona - Villarreal (La Liga)

Samenvatting FC Barcelona - Villarreal (La Liga)

Samenvatting <em>FC Barcelona - Villarreal</em> (La Liga) FC Barcelona heeft een buitengewoon teleurstellend seizoen achter de rug. Er werd geen enkel succes behaald en in La Liga werd aartsrivaal Real Madrid met een straatlengte voorsprong kampioen. Zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, en het werd een afsluiting in stijl. In het eigen Camp Nou werd met 0-2 verloren van Villarreal, dankzij treffers van Alfonso Pedraza en Moisés Gómez. Barça is volgend jaar dankzij de tweede plaats wel weer te bewonderen in de Champions League. Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Villarreal hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Barcelona - Rayo Vallecano (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - RCD Mallorca (La Liga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Barcelona - Villarreal (La Liga)

FC Barcelona heeft een buitengewoon teleurstellend seizoen achter de rug. Er werd geen enkel succes behaald en in La Liga werd aartsrivaal Real Madrid met een straatlengte voorsprong kampioen. Zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, en het werd een afsluiting in stijl. In het eigen Camp Nou werd met 0-2 verloren van Villarreal, dankzij treffers van Alfonso Pedraza en Moisés Gómez. Barça is volgend jaar dankzij de tweede plaats wel weer te bewonderen in de Champions League.

Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Villarreal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Barcelona - Villarreal (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV