Indrukwekkende video: Sedar Soares doet "zelf" oproep om tips over zijn moord te melden

Indrukwekkende video: Sedar Soares doet "zelf" oproep om tips over zijn moord te melden

Sedar Soares werd in 2003 doodgeschoten op het dak van metrostation Slinge. Hij was toen 13 jaar. De nabestaanden leven nog steeds met veel vragen en daarom doet Sedar nu "zelf" een oproep.

Indrukwekkende video: <em>Sedar Soares</em> doet &quot;zelf&quot; oproep om tips over zijn moord te melden Sedar Soares werd in 2003 doodgeschoten op het dak van metrostation Slinge. Hij was toen 13 jaar. De nabestaanden leven nog steeds met veel vragen en daarom doet Sedar nu "zelf" een oproep. DeepfakeVia geavanceerde deepfake technologie komt Sedar voor de bovenstaande video even tot leven. Dit om de cold case opnieuw in de spotlights te zetten. Het is een wereldprimeur: Voor het eerst wordt deepfake gebruikt om een cold case op te lossen. Bekijk het fragment uit Spreek! Nu! hierboven. Je kunt de hele uitzending van Spreek! Nu! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dood Sedar Soares niet door sneeuwbal: "Ripdeal liep uit de hand" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Nieuwe ontwikkelingen in cold case Sedar Soares uit 2003' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Indrukwekkende video: Sedar Soares doet "zelf" oproep om tips over zijn moord te melden

Deepfake
Via geavanceerde deepfake technologie komt Sedar voor de bovenstaande video even tot leven. Dit om de cold case opnieuw in de spotlights te zetten. Het is een wereldprimeur: Voor het eerst wordt deepfake gebruikt om een cold case op te lossen.

Bekijk het fragment uit Spreek! Nu! hierboven. Je kunt de hele uitzending van Spreek! Nu! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV