Video: BNR lokt Yvonne Coldeweijer in de val met nepvideo Talitha Muusse

Video: BNR lokt Yvonne Coldeweijer in de val met nepvideo Talitha Muusse

BNR Nieuwsradio heeft Yvonne Coldeweijer voor het blok gezet door een nep-video van presentatrice Talitha Muusse naar de juice-koningin te sturen. Het is een filmpje die in scène is gezet.

Video: <em>BNR</em> lokt <em>Yvonne Coldeweijer</em> in de val met nepvideo <em>Talitha Muusse</em> BNR Nieuwsradio heeft Yvonne Coldeweijer voor het blok gezet door een nep-video van presentatrice Talitha Muusse naar de juice-koningin te sturen. Het is een filmpje die in scène is gezet. Post het gewoon!Volgens de BNR stond het filmpje, wel na een poging tot wederhoor van Coldeweijer, al snel op de betaalde Telegram pagina. Yvonne zelf reageert alsof er niets aan de hand is: "Schat, ik ben niet NRC. Ik ben een gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That's it" Bekijk de video van BNR Nieuwsradio hierboven. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes Bekijk deze video » Albert komt op voor Thijs Römer: "Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden" Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer heeft Volendamse juice: "Jan Smit ging best vaak vreemd" (video) Bekijk deze video »
Gossip :
Video: BNR lokt Yvonne Coldeweijer in de val met nepvideo Talitha Muusse

Post het gewoon!
Volgens de BNR stond het filmpje, wel na een poging tot wederhoor van Coldeweijer, al snel op de betaalde Telegram pagina. Yvonne zelf reageert alsof er niets aan de hand is: "Schat, ik ben niet NRC. Ik ben een gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That's it"

Bekijk de video van BNR Nieuwsradio hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's