Vanavond in Kopen Zonder Kijken: verhuizen Shannon en Cever naar het platteland?

Vanavond in Kopen Zonder Kijken: verhuizen Shannon en Cever naar het platteland?

Vanavond in <em>Kopen Zonder Kijken</em>: verhuizen Shannon en Cever naar het <em>platteland</em>? Shannon en Cever hebben een huis gekocht zonder te kijken. Maar is het wat ze gehoopt en verwacht hadden? Het jonge stel wilde graag een huis met veel ruimte in de omgeving van Groningen en Cever wil graag zelf kunnen grasmaaien. Is het Martijn Krabbé en zijn team gelukt om een droomhuis op het platteland te vinden voor deze levensgenieters? Dat zie je vanavond in Kopen Zonder Kijken. Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden Bekijk deze video » Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee" Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Vera en Casper zien eindresultaat Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze legt haar favoriete programma Kopen Zonder Kijken uit Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Kopen Zonder Kijken: verhuizen Shannon en Cever naar het platteland?

Shannon en Cever hebben een huis gekocht zonder te kijken. Maar is het wat ze gehoopt en verwacht hadden? Het jonge stel wilde graag een huis met veel ruimte in de omgeving van Groningen en Cever wil graag zelf kunnen grasmaaien. Is het Martijn Krabbé en zijn team gelukt om een droomhuis op het platteland te vinden voor deze levensgenieters? Dat zie je vanavond in Kopen Zonder Kijken.

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's