Deze week in GTST: Julian sluit een deal met de geheimzinnige Philippa (video)

Deze week in GTST: Julian sluit een deal met de geheimzinnige Philippa (video)

Deze week in <em>GTST</em>: Julian sluit een deal met de geheimzinnige Philippa (video) Julian heeft geld nodig en sluit een deal met de geheimzinnige Philippa. Maar maakt dat zijn problemen niet alleen maar erger? Je ziet het deze week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bekijk de trailer hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Deze week in Goede Tijden, Slechte tijden: Nina, Shanti en Lars op de Veluwe (video) Bekijk deze video » Volgende week in Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel heeft een date (video) Bekijk deze video » Deze week in GTST: De eerste scènes van Wouter als Julian (video) Bekijk deze video » Video: Cas Jansen acteert weer in Goede Tijden, Slechte Tijden na zwaar fietsongeluk Bekijk deze video »
Serie :
Deze week in GTST: Julian sluit een deal met de geheimzinnige Philippa (video)

Julian heeft geld nodig en sluit een deal met de geheimzinnige Philippa. Maar maakt dat zijn problemen niet alleen maar erger? Je ziet het deze week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Bekijk de trailer hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze week in GTST: Julian sluit een deal met de geheimzinnige Philippa (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV