RTL Nieuws: wordt het apenpokkenvirus een nieuwe pandemie? (video)

RTL Nieuws: wordt het apenpokkenvirus een nieuwe pandemie? (video)

<em>RTL Nieuws</em>: wordt het <em>apenpokkenvirus</em> een nieuwe pandemie? (video) Normaal komt het vooral voor in Midden- en West-Afrika, maar inmiddels zijn er tientallen gevallen van het apenpokkenvirus in Europa. Reden voor zorg dus, maar virologen zien genoeg lichtpunten waardoor het hopelijk niet zo erg wordt als de coronapandemie. Je hoort het in bovenstaande video van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Diederik Jekel over apenpokkenvirus: "Vooral onder homofiele mannen" Bekijk deze video » Ab Osterhaus in Goedemorgen Nederland: "Apenpokkenvirus is geen COVID" Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: wordt het apenpokkenvirus een nieuwe pandemie? (video)

Normaal komt het vooral voor in Midden- en West-Afrika, maar inmiddels zijn er tientallen gevallen van het apenpokkenvirus in Europa. Reden voor zorg dus, maar virologen zien genoeg lichtpunten waardoor het hopelijk niet zo erg wordt als de coronapandemie. Je hoort het in bovenstaande video van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's