Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het stuivertje wisselen bij SBS6 gaat vanavond weer door. Na de Meilandjes en Chateau Bijstand is het de beurt aan Peter Gillis en zijn familie in Familie Gillis: massa is kassa. Wat staat ons dit seizoen te wachten? ZiekenhuisAan het eind van het vorige seizoen zagen we hoe Peter zijn verjaardag vierde, maar niet lang daarna kreeg hij de schrik van zijn leven. Door zijn overgewicht en de structurele weigering om hier iets aan te veranderen moest Peter met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig bleek het niet fataal en mocht hij al snel weer naar huis. VeranderenNicol vindt echter dat Peter zijn leven nu écht drastisch moet gaan veranderen. Omdat het vakantieseizoen voor de deur staat moet er echter nog veel gebeuren op de parken van de magnaat. Mark ontdekt dat er tientallen televisies ontbreken en hoofd horeca Samir probeert Peter te overtuigen om zijn eigen worstenbroodjes op de menukaart te zetten. :[broadcast:videos](ids:"446883,440224" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het stuivertje wisselen bij SBS6 gaat vanavond weer door. Na de Meilandjes en Chateau Bijstand is het de beurt aan Peter Gillis en zijn familie in Familie Gillis: massa is kassa. Wat staat ons dit seizoen te wachten?

Ziekenhuis
Aan het eind van het vorige seizoen zagen we hoe Peter zijn verjaardag vierde, maar niet lang daarna kreeg hij de schrik van zijn leven. Door zijn overgewicht en de structurele weigering om hier iets aan te veranderen moest Peter met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig bleek het niet fataal en mocht hij al snel weer naar huis.

Veranderen
Nicol vindt echter dat Peter zijn leven nu écht drastisch moet gaan veranderen. Omdat het vakantieseizoen voor de deur staat moet er echter nog veel gebeuren op de parken van de magnaat. Mark ontdekt dat er tientallen televisies ontbreken en hoofd horeca Samir probeert Peter te overtuigen om zijn eigen worstenbroodjes op de menukaart te zetten.

:[broadcast:videos](ids:"446883,440224" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's