Johan Derksen haalt uit naar schijnheilige Eva Jinek: "Dat vind ik laf, wees een grote meid!"

Johan Derksen haalt uit naar schijnheilige Eva Jinek: "Dat vind ik laf, wees een grote meid!"

Vorige week haalde Johan Derksen keihard uit naar Eva Jinek, die volgens hem maar wat blij was met het feit dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald. Vervolgens schoof Jinek aan bij BEAU om haar kant van het verhaal te doen; volgens haar had een redacteur van haar programma het incident verkeerd uitgelegd. Derksen heeft opnieuw een appeltje te schillen met Jinek. "Dat vind ik laf. Wees eens een grote meid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar schijnheilige <em>Eva Jinek</em>: &quot;Dat vind ik laf, wees een grote meid!&quot; Vorige week haalde Johan Derksen keihard uit naar Eva Jinek, die volgens hem maar wat blij was met het feit dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald. Vervolgens schoof Jinek aan bij BEAU om haar kant van het verhaal te doen; volgens haar had een redacteur van haar programma het incident verkeerd uitgelegd. Derksen heeft opnieuw een appeltje te schillen met Jinek. "Dat vind ik laf. Wees eens een grote meid!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Thom HoffmanVolgens Derksen is Jinek "schijnheilig" en hij houdt een naar gevoel over aan de manier waarop ze haar daden probeert recht te breien. Overigens is er ook ruimte voor hilariteit in Vandaag Inside, want het optreden van Thom Hoffman in diezelfde uitzending van BEAU werkt flink op de lachspieren. De acteur heeft het nogal hoog in zijn bol en stelt het volgende: "Je kan toch je fatsoen bewaren als je op tv bent. Je hoeft niet te schelden. Ik heb er niks van gezien, dus ik weet er niks van... Maar de stijl waarmee het gebeurt is écht below the belt." Juist. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Vandaag Inside: Johan, Wilfred en René steken Willibrord Frequin een hart onder de riem Bekijk deze video » René van der Gijp gaat stuk om persconferentie Erik ten Hag: "Het lult maar een eind weg" Bekijk deze video » Johan Derksen geeft mening over sms-gate Mark Rutte: "Het interesseert me geen kut!" Bekijk deze video » Chris Woerts onthult bezoekcijfers film Louis van Gaal: "18.000, waardeloos weinig" Bekijk deze video » René van der Gijp vraagt zich af: wordt Chris Woerts geil van zichzelf? Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thom Hoffman
Volgens Derksen is Jinek "schijnheilig" en hij houdt een naar gevoel over aan de manier waarop ze haar daden probeert recht te breien. Overigens is er ook ruimte voor hilariteit in Vandaag Inside, want het optreden van Thom Hoffman in diezelfde uitzending van BEAU werkt flink op de lachspieren. De acteur heeft het nogal hoog in zijn bol en stelt het volgende: "Je kan toch je fatsoen bewaren als je op tv bent. Je hoeft niet te schelden. Ik heb er niks van gezien, dus ik weet er niks van... Maar de stijl waarmee het gebeurt is écht below the belt." Juist.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV