Johan Derksen haalt uit naar schijnheilige Eva Jinek: "Dat vind ik laf, wees een grote meid!"

Johan Derksen haalt uit naar schijnheilige Eva Jinek: "Dat vind ik laf, wees een grote meid!"

Dinsdag 24 mei 2022 om 08:25

Vorige week haalde Johan Derksen keihard uit naar Eva Jinek, die volgens hem maar wat blij was met het feit dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald. Vervolgens schoof Jinek aan bij BEAU om haar kant van het verhaal te doen; volgens haar had een redacteur van haar programma het incident verkeerd uitgelegd. Derksen heeft opnieuw een appeltje te schillen met Jinek. "Dat vind ik laf. Wees eens een grote meid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar schijnheilige <em>Eva Jinek</em>: &quot;Dat vind ik laf, wees een grote meid!&quot; Vorige week haalde Johan Derksen keihard uit naar Eva Jinek, die volgens hem maar wat blij was met het feit dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald. Vervolgens schoof Jinek aan bij BEAU om haar kant van het verhaal te doen; volgens haar had een redacteur van haar programma het incident verkeerd uitgelegd. Derksen heeft opnieuw een appeltje te schillen met Jinek. "Dat vind ik laf. Wees eens een grote meid!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Thom HoffmanVolgens Derksen is Jinek "schijnheilig" en hij houdt een naar gevoel over aan de manier waarop ze haar daden probeert recht te breien. Overigens is er ook ruimte voor hilariteit in Vandaag Inside, want het optreden van Thom Hoffman in diezelfde uitzending van BEAU werkt flink op de lachspieren. De acteur heeft het nogal hoog in zijn bol en stelt het volgende: "Je kan toch je fatsoen bewaren als je op tv bent. Je hoeft niet te schelden. Ik heb er niks van gezien, dus ik weet er niks van... Maar de stijl waarmee het gebeurt is écht below the belt." Juist. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Thom Hoffman
Volgens Derksen is Jinek "schijnheilig" en hij houdt een naar gevoel over aan de manier waarop ze haar daden probeert recht te breien. Overigens is er ook ruimte voor hilariteit in Vandaag Inside, want het optreden van Thom Hoffman in diezelfde uitzending van BEAU werkt flink op de lachspieren. De acteur heeft het nogal hoog in zijn bol en stelt het volgende: "Je kan toch je fatsoen bewaren als je op tv bent. Je hoeft niet te schelden. Ik heb er niks van gezien, dus ik weet er niks van... Maar de stijl waarmee het gebeurt is écht below the belt." Juist.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's